Underbart – kan inte bli bättre

on

Fyra solskensdagar med ledighet som kan sammanfattas i ”ta allt som det kommer”. Våren kommer även i år mina vänner. Nu sitter jag på mitt kontor och ska pallra mig iväg med min man. Vi stannar nog på vägen hem för att få i oss lite mer sol.

Utanför mitt fönster kvittrar fåglar och ljuset flödar in. Det blir helt plötsligt solklart hur bra jag har det både hemma och på jobbet. En underbar man, fantastiska barn och ett jobb som jag längtar till varje dag. Dessutom är det en ynnest att få ha en alldeles egen träningsanläggning.

Livet är ganska ljust om man sätter på sig rätt glasögon eller hur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.