Föredrag om smart träning

Här går det undan kan man säga. Igår hade Anatoli ett föredrag om smart träning för de som är äldre. Det blev så uppskattad och faktum är att de rekommendationer som cirkulerar gällande träning för äldre behöver belysas än mer. Träning för äldre är inte synonymt med viktminskning.

Anatoli Grigorenko

Hur som helst, det blev många frågor om alla grafer och bakgrund till olika vetenskapliga studier men inte minst var alla tips uppskattade. Idag är det Amelia Adamos tur att hålla föredrag.

Vi hade ett dessutom ett väldigt roligt A-Box pass med glada entusiastiska deltagare efter vi själva kört ett padelpass (tycker det är lika kul som alla andra verkar göra).

A-Box gänget idag

Tyvärr har Dermot åkt hem lite tidigare men okey….han ska döma finalen i Let´s Dance på lördag så det är en giltig anledning till smitningen.

Anatoli, Dermot och Yvonne

Bilden tog vi innan diskot började, en helt galen och makalös tillställning som innehöll allt från deltagarnas linedance till bartenders som dansade grekiska danser on demand. Utstyrseln var det inte heller något fel på.

Emma från Apollo gjorde succé på dansgolvet
Helt fantastisk personal på Porto Myrina

Full fart halva natten och som sagt, träningen fortsätter fortsätter och fortsätter. Som en dröm och alltid lika roligt att se hur alla har roligt – äter, tränar, dansar och skrattar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.