Sista dagen i London

on

Igår blev det flera on line terapisamtal för som bekant tar psykisk ohälsa inte semester. Därefter ett kärt möte med Agneta, en av de tjejer som arbetade för mig på Yvonne Lin´s Workout på 80-talet. Nu boende i London sedan många år och efter vårt eftermiddagsmöte så skulle hon iväg för att hålla ett träningspass. Det har blivit många tusen träningspass för oss båda och intressant nog så arbetar även hon som psykoterapeut. En sann hälsoentusiast med andra ord.

Yvonne och Agneta

Idag blev en dag fylld av promenader igen. Vi gick från London Bridge till St James Park och för en gångs skull tog vi tid till att verkligen gå igenom parken fram till Hyde Park. Oxford Street och en kort sväng in på Selfridges och som vanligt kom man ut med en påse i handen. Men, men det är ju sista dagen här innan vi åker hem imorgon.

St James Park med alla vackra träd och lilla jag

Så fortsatte vi i en lång runda runt kvarteren St James och vidare mot Tottenham Court Road. Covent garden för en urusel kaffe och promenad via South Bank hem. Det blev 27000 steg och självklart kom jag att tänka på alla med ortorexi som går mellan 15000 och 30000 steg per dag. Helt galet och självfallet inte hälsosamt, vilket ligger runt 7500 steg per dag. Som frisk har man svårt att förstå dessa lönlösa anorexiapromenader utan mål mer än att göra av med den energi som utgör grunden för allt liv.

Vi damp ner i sköna fotöljer när vi landade med varsin iskall skummande lager. Nu väntar vi in vår dotter för lite snack om ditten och datten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.