Ylabs första minilabb ligger i Norrköping

on

Nu har vi inrett i två hela dagar och det blir så fint och vi tror att Ylab-andan finns med men det är upp till våra kunder att avgöra hur det känns. Imorgon kommer de första kunderna intraskande så då får i se vad de tycker. Det är som alltid när man inreder ett nytt ställe (det har blivit ett trettiotal anläggningar för min del) man får inte klart allt på en gång utan måste ta lite pö om pö. Men det är precis som vi grundare vill ha det, det handlar om att hitta rätt personlighet även på en anläggning.

Kunder som varit i Stockholm kommer i alla fall att känna igen sig. Det handlar om en känsla av helhet och vetenskap och den tror jag vi lyckas fånga. Testrummet är så funktionellt som det måste vara, lobbyn är gemytlig, terapirummet charmigt och träningsdelen helt beroende av våra superduktiga coacher. Några av oss kommer att pendla hit under nästa halvår innan våra lokala förmågor tar över.

Pust, pust nu är det dags att gå till hotellet och vila ut lite, för att inte tala om en välbehövlig middag. Men missa inte filmen som ligger på mitt Instagramkonto linyvonne007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.