Wellcare bygger på kunskap

on

Två hela dagar tog det att inreda nya minilabbet i Norrköping. Igår var det start för några av våra favoritkunder som fick en halverad restid från pendlandet till Stockholm. Men nu är vi i Stockholm igen och jag har just avslutat Ortorexikurs 2 men fjorton deltagare för dagen.


Att få kunskap och fakta hjälper men det gör det även när man delar erfarenheter med andra som känner igen samma symtom. Inte minst är det viktigt att förstå att symtom inte är detsamma som som ens personlighet. Ortorexins ideologi är långt ifrån människovänlig och än mindre hälsosam. Man bryr sig mest om sig själv och sina egna behov när man lever i ortorexiträsket.

Så om du inte lider av ortorexi, heja inte på osunda mat- och träningsvanor. Att träna för mycket och äta för restriktivt är ohälsosamt.

Tack alla ni som var med på kursen ikväll – nu tar vi ett steg till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.