Vad betyder frihet för mig?

on
Dagligt skrivförslag
Vad betyder frihet för dig?

Jag känner mig både fri och lycklig men jag önskar att många av mina ortorexikunder kunde känna likadant. Det vill säga, frihet att kunna välja att träna eller inte eller frihet att kunna äta det man känner för. Utan att känna skuld för att man är glupsk, odisciplinerad eller lat. Vem kom på den omåttligt dumma idén att när man lever i ett land där vi kan uttrycka vad vi tycker, följa våra känslor och ha stor valmöjlighet ja då instiftar vi alla möjliga dumma regler och påståenden att den som inte tränar är lat och den som äter godis saknar disciplin.

Frihet är att tycka att dessa propagandister som får människor att känna skuld borde skämmas. Säg som det är, du avstår inte från bullen för att du vet bättre utan för att du helt enkelt inte kan äta bullen utan att känna skuld.

Upp till kamp för att livet ska njutas för det kan bli kortare än vad man tror och varför ska man då vara rädd för en ynka liten kolhydrat så säg?

Från kanelbulle till smart och kritiskt tänkande! Frihet att tycka och tänka alldeles själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.