Jag vill förbättra

Dagligt skrivförslag
Vilken liten förbättring kan du göra i ditt liv?

Jag vill förbättra …………hmm jag är ju ganska nöjd med mitt liv och då får man fundera lite. Utbildningsmässigt studerar jag mest hela tiden och det är en lagom insats parallellt med livet som företagare. Jag tränar 4 till 5 ggr i veckan och det är jag nöjd med. Jag har en fin relation till man och barn så det känns bra…..men nu vet jag….jag skulle vilja förbättra mig själv och ta tag i gamla surdegar såsom exempelvis att reda ut gamla oförrätter och småkonflikter som man haft med personer som man passerat i livet. Vi är ju bara människor.

Sedan skulle jag vilja förbättra min relation till Norge och den bakgrund som jag faktiskt har. Men, det har jag ju redan börjat med. Jag saknar Norge och måste se till att jag åker dit lite oftare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.