Tre funktionella övningar om dagen

Ibland gör vi det mer komplicerat än vad det behöver vara. Tre minuter om dagen, 1 minut per övning kan göra susen. Jag har plockat fram tre övningar som täcker det mesta. Två magövningar hittar du i två tidigare inlägg. Etta par minuter vardera av dom i tillägg och Voila!

yvonnelin_träning_styrkaPlankposition med 90 grader i armbågsled. Håll plankan och sträck på vristerna så att kroppen förflyttar sig horisontellt framåt. Flexa fötterna och för kroppen bakåt. Fortsätt i 60 sekunder. OBS rak kropp.

 

yvonnelin_träning_styrka_jägarvila Jägarvila. Stå mot en vägg med böjda ben i 90 grader i höft- och knäled. Håll i 60 sekunder.

 

 

 

 

yvonnelin_träning_styrka_ryggresningDen här övningen ger inte så mycket om man ryckstartar så gör rygglyftet långsamt upp och lika långsamt ned. Sträck ut kroppen och se till att näsan pekar mot golvet. Upp och ner under 60 sekunder.

 

Kommentera