Whoops och Wushu

on

Igår var en sådan där dag när tiden bara försvann. Märkligt uttryck för tiden är ju något man alltid kan räkna med, den finns där 24 timmar om dygnet. Det handlar ju egentligen bara om vad vi gör med vår tid. Igår var det full fart hela dagen. Sjukstuga på jobbet och då blir det mer träning och stödsamtal för en själv. Riktigt trevligt för kunderna är spännande och trevliga.

Cava och pizza

Efter jobbet var det dags för internutbildning , vilket vi har ganska ofta men eftersom några var sjuka bestämde vi oss för att bara prata och ha det trevligt med Cava och pizza. Och kan man tänka sig, ingen dog av kolhydraterna och ingen blev fet heller. Nu kanske det är lätt att tänka sig att det är för att vi tränar så mycket? Nja, det är nog snarare att vi tänker så lite.

Helhetsperspektiv och vetenskap är Ylabs paroll så vi tycker att pizza är gott och därför bra för själen. Fet av vissa specifika livsmedel? Håller inte vetenskapligt.

Wushu – artistiskt och tufft

yvonnelin_wushu_träning_Sanda-imagemNär det var dags att gå hem insåg jag att det var den sista augusti och att jag hade deadline på en ansökan för Svenska kung fu & wushuförbundet, där jag sitter som ordförande.

Barn, ungdomar, kvinnor och nyanlända

yvonnelin_wushu_barn_EMVi har tre målgrupper som vi tänker satsa på i år. Barn- och ungdomar, kvinnor och nyanlända. Wushuträning är verkligen en allsidig träning och toppen för barns grunduppbyggnad. Styrka, rörlighet, koordination och mental styrka…När det gäller kvinnor har vi satsat på en jämlik organisation vilket vi nu har i styrelsen.  Vi har även en kvinnlig förbundsläkare vilket inte är så vanligt när det handlar om kampsport. Vi har även lyckats få in den första kvinnan in i vår europeiska organisation EWUF:s huvudstyrelse. Det ska vi arbeta vidare med. Till sist men inte minst, nyanlända. Det finns så många unga som kommit till Sverige med idrott i bagaget. Idrott som hastigt avbrutits på grund av krig och elände. Vad är väl inte bättre än att bereda plats som tränare, domare eller deltagare i idrott? Det har vi tänkt söka pengar för. Vi är fighters som aldrig ger upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.