Horibel historia 3xPT

on

yvonnelin_träning_benefit-costTräffade en ung tjej på en tillställning som frisk och kry skaffat en PT för att komma i form. Det blev tre stycken varav den första la upp ett program med kost och träning som gjorde att hon rasade ner i vikt. När hon stagnerade blev det PT byte och som det lät ville den här PT:s bräcka den föregående med ännu tuffare upplägg. När sedan PT startade fettsugningsföretag blev det ytterligare en PT som menade att hennes mage var för stor. Programmet nu blev så tufft att hon inte orkade längre. Av en händelse träffade hon PT nr 2 som rekommenderade ett besök på hennes nya klinik eftersom hon gått ner sig så sedan de slutade träna tillsammans.

Idag klarar hon inte längre sina studier, har dagliga panikattacker, lever på keso och 12 äpplen om dagen, är allvarligt deprimerad med en självkänsla i botten. Tack och lov för att det numera finns Konsumentverket att gå till. Pengar kan hon få tillbaka men hälsan lär det ta ett år minst att rehabilitera. Det sorgligaste är att hon är i fin form fysiskt så vilka ortorektiska glasögon hade PT:n?

Kommentera