Fantastiska Fitnessbranschen

on

dollardumbellIbland kan det framstå som om jag kritiserar fitnessbranschen. Kanske det men det är inte för att jag inte gillar branschen. Först ut med aerobics etc innebär att jag  faktiskt varit  i den och levt med den i många år. Jag tycker kreativiteten är fantastisk och få är så positiva och peppande som de som arbetar som instruktörer, personliga tränare och tillverkare av maskiner och produkter. Det är en levande, dynamisk och kul industri. Jag gillar allt inom fitness som handlar om träning men avstår från mat- och rump-porr.

 

les-millsVad jag vänder mig mot är att man inte tar ansvar för de som far illa på grund av korkade råd. Varför motsätter sig vissa kedjor till att medverka för att höja kompetensen hos de som arbetar i branschen. Varför håller en del igen när det gäller löner och anständiga anställningsvillkor för det som vill satsa på ett yrke där? Jag tycker mycket om de som arbetar i branschen men tiden är förbi när man kan säga att det är en ung bransch. Mer utbildning nu! Höj den moraletiska ribban och låt inte folk slava för att få ett par rödvita strumpor.

 

 

Kommentera