Mammas Persiska Kök

on

yvonnelin_persiskduk yvonnelin_persisk_inredning

Middag på byn

Lika snabbt som man kritiserar när man är missnöjd, lika snabbt bör man berömma när man är nöjd. Mammas Persiska Kök lever upp till sitt fina rykte.

Fantastisk inredning

yvonnelin_mammaspersiskayvonnelin_eld

 

 

 

Vacker inredning, trevlig och kunnig personal och inte minst riktigt god mat. Vi firade min svärdotter Jories 25 års dag.  Jorie, jag, min man och Christian.  Så det blir en hel del bilder här för att dela med mig av en riktigt fin kväll som vi alla uppskattade så.

Fyra eller åtta små förrätter var fantastiskt gott och vinet likaså. Såserna var passande som det ska vara  när det är mellanösterns kryddade lamm och oxfilé.

Lite av maten på faten

yvonnelin_shishlik_yvonnelin_persiskefterattDet var en trevlig kväll med god mat, gott vin och precis som det ska vara en måndagkväll.  Sedan promenerade vi hem längst Tegnérgatan i en ljum oktoberkväll som vintern inte hunnit slå klorna i ännu.

Kommentera