När styrelsearbete är som bäst

on

Det är när man trivs med de som delar uppgifterna och inte minst älskar att göra något för sin sport. I mitt fall är det Wushu – kinesisk kampsport.

För mig har den allt en idrott ska ha. En artisk del som är så omfattande att man kan hålla på hela livet. Från akrobatik och flygande tekniker som i Crouching Tiger Return to the mountain till Sanda . Sanda är kamp som innefattar slag, spark och kast. Men det är på taktik man oftast vinner. Listig måste man vara med andra ord.

Photo Vianney THIBAUT

Idag hade vi styrelsemöte och tog beslut om allt från Riksläger till SM och en barn- och ungdomssatsning som vi gör. Vitt och brett, lätt och djupt. Fantastiska är de i styrelsen där jag sitter som ordförande. Man är driven, entusiastisk och levererar. Vad kan man mer begära.

Kommentera