Ove Rytter fyller 60 år

Sveriges egen fitnessmogul

Få inom fitnessbranschen har missat vem Ove är. Det var han som startade B&K Sportmagazine under 80-talet (bytte namn till BODY). I tillägg till detta startade han Fitnesstidningen som numera är Womens Health. Ove är fitnessbranschens mediamogul som utöver tidningar arrangerar mässor inom fitness och skönhet. Han är grundare till Luciapokalen. Hurra hurra hurra hurra för honom idag!

När han nu fyller 60 år inser jag att vi känt varandra i merparten av våra liv.  Vi startade båda våra företag på Luntmakargatan under samma tid. Jag min träningsanläggning och Ove sin tidning. Ett kvarter längre bort på samma gata startade även Ulf Bengtsson sitt World Class lite senare. Så var det då på den tiden, Vasastan var där det hände saker i fitnessbranschen. Mycket har du gjort i din karriär men inget slår att vara gudfar till vår dotter Nathalie. Det gör du galant.

Ett stort grattis till dig Ove på din stora dag. Jag hoppas att du blivit rik som ett troll efter alla insatser och hårt slit. Tyvärr är jag inte hemma för att fira med dig och dina men vi tänker på dig!  GRATTIS!!!

 

Kommentera