Ordförandeklubban överlämnad

on

Idag har det varit årsmöte i Svenska Kung Fu & Wushuförbundet där jag verkat som landslagschef i två år följt av ytterligare två år som ordförande.  Det är min idrott som jag brinner för men med två nya internationella Wushuuppdrag och en mycket väl fungerande styrelse var det dags att lämna över. Luciano Macri tar över och kan bäst beskrivas som en eldsjäl med italienskt temprament. Fyrtio år med wushu och min parhäst under åren som gått så känns det som att verksamheten överlämnas i trygga händer.

Själv sitter jag kvar i styrelsen för att stödja och hjälpa till där det behövs. Lite mindre ideellt arbete blir det eller kanske inte, för nu är siktet inställt på internatioenlla relationer och att arbeta för Ortorexins berättigande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.