Power Pilates till Skåne

on

En tränings DVD kan göra så mycket

En mycket enträgen dam ringde till Ylab med en mycket specifik fråga; var akan man få tag i DVD:n Powerpilates? Frågan hamnade till slut i Anatolis knä och då tig det fart. Vi visste ju båda att vi sålt slut på videon för flera år sedan. Men damen i fråga var så envis och i Stockholm på besök bara den här dagen. Så kom en sådan där snilleblixt som kommer ibland (alltmer sällan med åren) att det kanske kunde finnas ett ex i mitt fina träskåp på kontoret. Fint eftersom det är snickrat av min son och då har det ett högt affektvärde. Mycket riktigt – där fanns en enda dvd.

Aerobics till Pilates

Vi slängde oss på luren och damen hann in till Ylab innan vi stängde. Men vilken historia hon hade. Långt nere i Skåne tränar ett gäng damer efter min tidigaste Pilates video år ut och år in. Men nu börjar det bli tröttsamt att höra min fagra stämma för nu vill man byta. Vilken härlig fan-klubb man har därnere och mycket riktigt, när damen kommer in för att hämta videon – ja då är det en före detta kund på Luntis (Luntmakargatan var ju där vi höll till). Så roligt vi hade och så glatt allt var. Inga strikta dieter och höga krav på sig själva utan bara hopp och dans till bra musik. Randiga dräkter och benvärmare, ja så var det då en gång för länge, länge sedan.

Kommentera