Små svältande barn

Såg en bild idag på en liten bebis född av en anorektisk mamma. Så sorgligt. Sorgligt för att barnet inte får en bra start i livet med en mamma som inte tänker ändra sitt beteende utan fortsätta att svälta. På barnets utvecklings bekostnad.

Vissa sätter barnet först – andra inte

Tack och lov att det finns gravida mammor med ortorexi som tar tag i sin situation när graviditeten är ett faktum. Det går att få hjälp och vad är väl inte mer motiverande än att ge sitt ofödda barn den energi och den näring det behöver? Energin ska ju inte bara få den lilla kroppen att växa utan även de högre funktionerna i hjärnan behöver sin energi. Glukos med anra ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.