Mitt livs sämsta affär

Jag har varit företagare sedan jag var sjutton år. Ibland gör man bra affärer ibland inte. I mitt fall var det helt underbart roligt att jag när jag startat upp Sveriges första aerobicsanläggning fick frågan om jag ville ha agenturen på Reebok. Ja sa nej – varför skulle jag börja sälja skor.

Ett härligt minne och tro mig jag har fler. Ja sa nej till att köpa en lägenhet i Moskva för tusen dollar också. Men än ligger jag efter den bank som sa nej till tre killar som såg lite skruffiga ut. Världens största sökmotor idag….Googla vet jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.