Fortsättning på magnetiska fält

Healing något för mig?

Som sagt, jag lovade att fortsättning följer gällande min förmåga att krascha datorer genom att titta på dom. Jag och maken var i Göteborg för att hålla föredrag om #ortorexi.  Vi satt i hotellets lobby med varsin lap top. När jag förde handen över laptoppen såg att att markörpilen följde efter min hand även om jag inte nuddade datorn. ”Kolla, kolla” till maken som förundrat såg hur pilen verkligen följde efter min healingliknande hand som rörde sig i luften. Spooky!

Misstänksam forskare

Som den forskare han är säger han snabbt ”prova på min lap top” vilket jag gjorde. Ingenting hände och hans pil låg stilla fullständigt oemottaglig för mina elektriska fält. Lite märkligt var det och vi testade gång på gång min speciella talang som uppenbarligen fungerade enbart på min dator.

Så var det dags att gå och vi packade ihop. Det var då, just då den naturvetenskapliga verkligheten gjorde sig påmind. För var fanns datormusen? Under min ena skinka….

Kommentera