Motivation Mat & Motion Föredrag

Kryss i kalender eller tipsa en vän

Den 20 september 17.30 – 18.30 kommer jag att hålla ett av mina favoritföredrag om vad som motiverar och vad som inte gör det. Framför allt tar jag upp förändringar som berör mat och motion för allmänheten. Det handlar inte om ätstörningar eller träningsberoende utan helt enkelt om det allmängiltiga. Man börjar ambitiöst den andra januari för att ge upp innan påsk (i bästa fall).

Motivationspsykologi är intressant för alla som försöker följa någon form av plan med ett uttalat mål. Oavsett vad förändringen består i så finns det vanliga orsaker som påverkar hur mycket vi vill, kan och orkar. Det här är föredraget för de som startat flera gånger men som aldrig kommer fram till målet. Även för den som motionerar eller nått sin målvikt med som stagnerat lite och börjar tappa suget.

Boka plats

Anmälan görs via vår hemsida där det även finns mer information om andra föredrag under hösten. Gratis för Ylabbare med gäst. Hundra bagis för övriga.

Kommentera