no connection

on
  1. EFFEKTIVITET

sitter i fiket och väntar. Mötet flyttades fram men jag fick inte meddelandet. Mejl gick inte fram. Inget internet. Söker wifi. Skriver tel nr för att sms med kod. Inget händer. Ingen access FB, safari, whats up, sms….provar igen. Fungerar inte.

Frågar en kille som säger att jag måste knappa in mitt ryska nr. Har inget. Han föreslår receptionen men jag bor inte här så det går inte. Alla utländska mobiler måste ha ryskt nr…. Försöker ringa istället. Fungerar inte det heller.

Killen ropar på managern som går via sitt nr (tror jag). Så nu kan jag ha kontakt med yttervärlden igen. 2017.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.