Framme i Kazan!! VM känsla

on

700 TÄVLANDE I ÅRETS VM I WUSHU!!

Nu har vi landat i Kazan – idrottstaden nummer 1. Vi bor på ett campus med ett trettiotal stora hus med fina rum. Härliga kök (men ingenting i skåpen). En supermarket på området (på baksidan av ett hus med ingången mot ett staket). Ingen alkohol att köpa och träningsplaner överallt. Inget annat än träning ska göras här.

Internationellt möte imorgon

Imorgon ska jag på möte med start klockan 9. Så det blir upp tidigt för att förbereda lite. Det är marknadskommitten som ska gjuta planer för framtiden. Det ska bli spännande.

Svenska landslaget i Sanda kommer imorgon

Sedan kommer det svenska landslaget och 700 andra atleter inramlande imorgon men Anatoli som är landslagscoach har redan fixat alla inregistreringar. Det är så man gör som coach, ser till att de tävlande får slippa att sitta och vänta i timmar. Han har rekat området så nu kör vi.

Kommentera