Jaget och laget

Tankar på kvällskvisten

En månad har gått sedan VM och det känns alltid lite tomt att inte vara tillsammans med ett landslag. Tack och lov kommer det lite tävlingar framöver. Först Oslo Open i november och sedan Polen första helgen i december. Men det finns även en tävling i Sanda första helgen i december på Stockholmsmässan. Man kan läsa mer om den tävlingen på Facebook Svensk Wushu.

Annars sitter jag på mitt kontor på Ylab. Sista kunden är klar och två maskindansare duschar. Sedan är det bara att traska hemåt igen. Det är väldigt romantiskt att promenera längst allén på Karlavägen. Jag undrar om någon kommer att klä på statyn i år igen? Jag inser att jag börjar bli ganska hungrig och undrar vad det blir ikväll. Anatoli har judoträning så vi möter väl upp på stan någonstans.

Imorgon är det bokrelease för Mikaela på Ylab. Då blir det bubbel och musik och det ser jag fram emot. 

Kommentera