Juldag födelsedag

on

Födelsedag för min kära man. Juldagen är ingen höjdardag att fylla år på i min mening. Men en positiv förändring är att det inte är stängt överallt som det brukade vara förr i tiden. Vissa affärer och en del restauranger var faktiskt öppna idag vilket gjorde att vi kunde vandra r unt lite med svärmor. Nathalies och Mashas kusin Daniel var på besök från Moskva och Ben från London så språken byts i en rasande fart runt vårt matbord.

Maken är glad för sin Whiskyuppsättning med tillhörande Champagnetruffles och med boken Trump revealed blir annandagen säkerställd. Själv fick jag Ishigurus The remains of the day  och han är verkligen en författare som jag vill läsa mer av.  Svärmor bryr sig mindre om julklapparna men är glad för sin kappa och åker hem med massor med kaffe och sill som vanligt.

Svärson och kusinen har lärt sig rulla köttbullar vilket borde vara en stor tillgång i livet eller hur! Son och svärdotter stod för pepparkakorna i år. Christian vet att hans mor inte är någon hejare på att baka.

Jag är så bortskämd på jobbet där snälla kunder ser till att grabbarna på Ylab får lite hembak då och då. Mina kakor är helt enkelt oätbara.

Kommentera