Tack Mats Rosenqvist på Ericsson

on

Tack för förtroendet

När man varit i företagsvärlden så länge som jag så lär man sig uppskatta personer som trott på ens affärsidé och concept. Mats Rosenqvist är just en sådan person. Han var en av åhörarna när Ylab redovisade en företagshälsobarometer som vi genomfört en gång i tiden. Han var då Head of Compensations and benefits op Swedish Match och rekryterade våra tjänster.

Tungt uppdrag på Ericsson

Men det gick undan för vips så hade han samma funktion på Ericsson och när både han och två andra i ledningen tyckte att Ylab var ett bra val för satsning på chefshälsan var avtalet i land. Det blev många år med förtroendet att ta hand om chefernas hälsa och prestationsförmåga och Mats var den som verkligen trodde på Ylab i en tid när få vågade tro på nya chefsprogram.

Nya utmaningar

Nu har han fått ett kanonjobb på New Zeeland Air och packar sin väska för att lämna gamla Svedala. Jag önskar honom all lycka och framgång i världen och tror att vi kommer att träffas i hans nya hemtrakter. Det var kul att få fira av honom med kollegor och vänner. Lycka till Mats!

Kommentera