Mirakelringen

on

När Ylab låg i startgroparna hade vi ett litet kontor på Kammakargatan 41. Två rum och ett litet pentry. Jag hade just börjat skriva för tidningen Amelia och i ett av numren introducerade jag pilatesringen som då var helt okänd i Sverige.

Ring, ring  

Amelia Adamo,  mediaguru och verbalt geni, satte rubriken ”Mirakelringen” ………och vips  kom det in 450 beställningar.

Vi var tre stycken som arbetade på den tiden så vi packade in ringar från morgon till kväll. Paketen skickades per postförskott och de låg staplade från golv till tak. De fyllde ett helt rum.

Men så efter några dag började kunder ringa oss en efter en. Oron för att något blivit fel steg men så var det inte. I innehålls-deklarationen hade vi skrivit ”ring” istället för pilatesring och vad sa kunden?

Det står ju att jag ska ringa er……

Kommentera