Boulevardernas boulevard

Jag vet inte vad det är med den här allén men den har en alldeles särskild känsla. Kanske är det lugnet som infinner sig efter att man vandrat i stadens myllrande trafik. Tre till fem filer i vardera riktningen är inte ovanligt här och jag misstänker att man kan köpa sina körkort med tanke på hur vissa kör.

Vackra parkstråk överallt

Men bouldevarden är fin och utan reklam och propaganda vilket känns befriande. Vi har tillräckligt med informationsbombardemang i vår värld nu för tiden. Vidare till nästa parkstråk där den omåttligt populäre Vysotsky fått en egen staty. Hans musik, röst och poesi dör aldrig ut. Mäktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.