Min man borde skiljas

on

För hur är det möjligt att stå ut med en fru som glömmer sin mössa hela tiden? Nu var det dags igen. Barkillen från Miss Clara fick springa efter oss på den snöbetäckta Sveavägen för att påminna om mössan. Och det var inte första gången heller! Att frun aldrig lär sig ta hand om sin mössa. Hur många gånger har han inte fått leta efter den på jobbet, hemma eller i bilen.

Hur mycket måste man egentligen stå ut med som make? Är tappa mössan stup i kvarten möjligen en tillräckligt god anledning till att skilja sig? Det är ju synnerligen irriterande. Inte nog med att mössan glöms bort hela tiden det är ju en mössa som mannen i huset faktiskt köpt. Säkerligen av kärlek och omtanke och så går jag bara och glömmer den helt fräckt! Han som vill skydda mitt huvud från frost och kyla. Eller kanske var meningen med mössan att den skulle skydda mitt minne?

Jag borde nog köpa en halsduk åt min man. Min kärlek i livet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.