Kärt besök

on

Igår var en riktigt bra dag när en av tjejerna som fått bakslag i sin ortorexi nu lyckats vända trenden och landat med båda fötterna i livet igen. Det är alltid ett stort steg att inse att det är ett bakslag och ta hjälp innan det blir ett permanent misslyckande. Så nu kan både hon och jag andas ut för det gick att vända.

Idag avslutade jag dagen med att äntligen få träffa en favoritkund. Hon är klok, ung och envis som synden men så härlig att jobba med. Det ska bli så roligt att få sätta igång med hennes träning igen. Jag har ett fantastiskt jobb där jag får träffa så intressanta och spännande kunder men nu är det helg och dags att stänga butiken så trevlig helg allesammans!

Det finns så många härliga ungdomar som ger inspiration och hopp om framtiden. Vi vuxna måste kämpa på för att få nästa generation att må bättre och tro på sin framtid.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.