Kärt besök

on

Igår var en riktigt bra dag när en av tjejerna som fått bakslag i sin ortorexi nu lyckats vända trenden och landat med båda fötterna i livet igen. Det är alltid ett stort steg att inse att det är ett bakslag och ta hjälp innan det blir ett permanent misslyckande. Så nu kan både hon och jag andas ut för det gick att vända.

Idag avslutade jag dagen med att äntligen få träffa en favoritkund. Hon är klok, ung och envis som synden men så härlig att jobba med. Det ska bli så roligt att få sätta igång med hennes träning igen. Jag har ett fantastiskt jobb där jag får träffa så intressanta och spännande kunder men nu är det helg och dags att stänga butiken så trevlig helg allesammans!

Det finns så många härliga ungdomar som ger inspiration och hopp om framtiden. Vi vuxna måste kämpa på för att få nästa generation att må bättre och tro på sin framtid.

 

Kommentera