En sorglig start på dagen

on

Vaknade imorse till beskedet att en av Ylabs coacher som arbetade hos oss för ett par år sedan fått en hjärntumör. Han är i goda händer på NKS och akut operation skulle göras under natten. Om någon ska överleva fighten mot tumören så är det nog han för han är i sitt livs form.

Vi träffades när jag arbetade med det svenska landslaget i Wushu och han var en av tränarna. Han satt även i styrelsen och det var under ett par intensiva år mest han och jag som höll i det mesta. Han var bland annat med under testerna för landslagsdeltagarna under ledning av Anatoli. Det inspirerade nog honom för han valde att bli en av våra coacher under en tid.

De senaste åren har han arbetat som idrottslärare och sprungit varenda lopp som går att springa. En dag som den här går alla tankar till honom för även om han är en kamsportare av stora mått lär det här bli hans tuffaste match. Kämpa!

Kommentera