Kärlekens dag

on

Idag är det Valentine´s Day och jag har just kommit hem från en middag på Sturehov. Det var åratal sedan jag var där senast (då med min fantastiske advokat Ola Wettergren) men nu ikväll var det alltså dags för middag med maken. Vi promenerade hemåt och där under svampen på Stureplan stod en ung tjej med en chokladask och en blombukett i famnen. Det är sådant man blir glad av att se.

Men det finns även andra betänkligheter när det är så många hjärtan som delas ut. Mina tankar går till en ung kvinna som kämpar för sitt liv och måtte hon bara vakna upp är det enda jag kan formulera. Det är så förbaskat tragiskt när unga människor inte hinner leva sina liv för livet är faktiskt värt att leva. Så mycket att se, så många att lyssna på, så mycket att lära sig, så vackra vyer och så var det det där med kärleken. Det finns en för alla bara man vågar ta chansen.

Igår skrev Linda Skugge för övrigt en krönika i Aftonbladet som handlade om Ortorexi.

Om ortorexi

Aftonbladet

Kommentera