Solen skiner trots allt

on

Det är en fantastisk dag idag och man märker att vi blekvita svenskar lyser upp i solskenet. Karantän till trots så är livet inte så pjåkigt trots allt. Det är kanske dags att vi inser att motgångar kommer och går och sorg lär vi inte kunna undvika. Med däremellan finns det så mycket omtanke och kärlek om man bara öppnar sina sinnen och tar emot de varma vågor som förmedlas av goda människor.

I svåra tider finns det vissa som lyser starkare än andra. Just nu är det vår fantastiska vårdpersonal som visar varför de valt sitt yrke. Att vårda är att bry sig. Att riskera sin hälsa är hjältemodigt. Att hålla den som dör i handen är ett tecken på att det finns så mycket godhet i världen att en missad resa, bio, konsert eller öl på en utekrog blir bagatelloffringar som inte ens behöver nämnas.

Kommentera