Det var en gång en kick

on

Det var bra länge sedan den där dagen då jag fastnade för österländsk kampsport, närmare bestämt kung fu (eller wushu som det heter officiellt). Många kickar har det blivit genom åren och det bäst med slag och spark är att man kan göra det varsomhelst och närsomhelst. Har jag bara ett par kvadratmeter så ordnar det sig.

Jag har tränat i Kinas parker, på olika hotelltak, på stränder, i gym, i vatten och numera vid Karlbergskanalen eller på min egen anläggning. Klädsel och plats har alltid varit det sista jag tänkt på. Dessa dagar verkar det vara trendig klädsel och en miljö där alla ser alla som är populärt. Jag trivs nog under min ”korkek” i alla fall. På tal om träd så är det väl dags att sanningen ska fram nu, jag är en miljöförstörare. Jag har sparkat på träd i Norge, Sverige, Kina, Japan, USA, Schweiz…….jag vet inte hur många länder och kommit fram till att träden är olika. Fegt är det dessutom för inga träd sparkar tillbaka trots att de är större och starkare än jag. Det är väl det som kallas ödmjukhet.

Numera i dessa coronatider lägger jag upp en del träningsfilmer på yvonnelinofficial på facebook. Eller följ mig på Insta yvonnelin007 . Just nu är det A-Box (och 20 andra filmer) som ligger ute.

Kommentera