Tappra kolleger i Covidtider

on

Nu har två veckor gått och det börjar bli dags att ta sig tillbaka till Ylab nästa vecka efter Covid. Det är ganska typiskt att man smittas i familjen när man i över ett år hållit Ylab smittfri. Som tur vad var jag aldrig på Ylab när jag smittade och inte min man eller några barn heller. Det var påsk och vi var hemma.

FOOD TIME

Vår dotter var smittfri på fredagen men måste ha smittat mig på lördagen för det var den enda gång vi var nära och åt familjemiddag. Så det kan bli. Hur som helst, jag fick en mycket lindrig variant utan feber och bara hosta och luktbortfall så man ska inte klaga. Det andra har inte mått lika bra tyvärr men repar sig steg för steg.

Våra fantastiska coacher på Ylab har jobbat på och sett till att allt flutit på utan haverier. Två dagar till och sedan blir det undsättning av mig på plats. Även våra kunder har accepterat snabba coachbyten vilket varit väldigt uppskattat. Man måste samarbeta när det kör ihop sig. Nu är det dags för middag och det var en väldig tur att smaken fanns kvar hela tiden för tugga tygtrasor verkar inte vara så roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.