Efter frukost

on

Vi har ett ganska primitivt upplägg på våra semestrar och varför byta ut ett koncept som vi båda tycker om. Mat och träning står i centrum och så mycket som vi tränar under våra semestrar ska inte förväxlas med ortorexi om någon nu tänkte bekräfta ett extremt ortorektiskt beteende. Vi tränar förvisso tre gånger om dagen under semestern men det gör vi inte året om för det finns det inte tid till.

Träning är en del av livet, det ska inte styra livet.

Så efter morgonpasset äter vi en frukostbuffé som oftast består av grekisk yoghurt, frukt och äggröra med bröd för min del. Anatoli håller sig till frukt och croissanter med sylt. Därefter är det raka spåret till stranden för solstol och läsning i någon timme innan vi tar en timmes promenad längst vattnet. Tillbaka till solstolen och läsningen innan vi går till poolen och simmar. Härligt uppfriskande.

mums

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.