Träna mer effektivt hemma

on

Äntligen helg och det ska bli så skönt efter att ha djupdykt i alla twittrar om Ukraina och sju olika TV kanaler för att bilda sig en egen uppfattning om situationen. Nu ska jag och maken iväg för att äta en god middag.

Om du missat det så har jag en Faceboksida som heter yvonnelinofficial. Där finns ett par hundra träningsvideos på fem eller femton minuter. Jag tycker det är en perfekt längd när man har ont om tid och även eftersom man kan kombinera exempelvis styrka med avspänning, rörlighet med tai chi, träning för två, stolgympa, styrka, eller andra kombinationer.

yvonnelinofficial på facebook

På sidan finns även tvåminutrar som om du följer dom kan ge bra kunskap och lite udda tankar från träningslära, psykologi och filosofi. Kanske något att berika helgen med.

Ha en fin helg!

Kommentera