Träningsresa i Grekland

Igår var det fullspeckat schema så jag hann inte blogga. Start med tai chi på morgonen i strålande solsken och framför havet. Sol och simning innan det var dags att gå till byn en sväng och sedan tillbaka för att hålla mitt A-boxpass. Lite senare blev det gymmet för Anatoli men jag satt och hängde med Amelia Adamo istället.

Som så ofta träffar jag på deltagare som tränat för mig för många många år sedan och det roliga är att de flesta fortsatt att träna under alla år. På bilden Marianne som fyllt 80 år vilket man inte kan tro för en sekund och heller att Amelia är 75 år fyllda. Jag känner mig lite stolt över att jag inspirerat dem till träning under alla år.

Amelia, Marianne och jag

Kvällen började med en drink och firande av en deltagare som fyllde jämt innan det var dags för mitt föredrag. Den här gången handlade det om min personliga resa genom livet och då inte minst om min tid på Taiwan, Beverly Hills, Moskva och hemma naturligtvis. Föredraget belyste hur olika man kan se på begreppet hälsa och träning.

Föredrag om balans

Sedan var det självfallet tips och idéer om hur man balanserar sin kost, träning och inte minst självbild i en värld där mycket verkar vara upp och ner just nu.

Idag ännu en träningsfylld dag som jag skriver lite mer om snart. Även på insta linyvonne007

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.