Träningsläger med stor T

on

Så har vi då landat i Porte Myrina. Första lasset med turister till ön någonsin! Lokala folkdansare och drink på flygplatsen vid ankomst kändes väldigt välkommande och för mig personligen blev det nostalgi. Man minns ju trots allt nya länder, nya världsdelar och nya platser som just börjat satsa på turism. För mig var det Lankawi, Bali och Taiwan, jag var med från början innan allt exploaterats.

Jag älskar när allt inte är helt färdigt. Perfektionism är tråkigt och bättre när det finns lite mänsklighet bakom arrangemangen. Hur som helst så hade jag premiärpasset idag, pilates. Det var roligt och helt underbart att ha havet i blickfånget och bara ha vinden som ventilation.

Varför är det här ett träningsläger med stort T? Jo, när det inte finns massor med nöjen runtomkring så viger man mer tid åt träning. Här finns gym, paddelbanor, tennis och allehanda utomhusaktiviteter. Bra ställe att ha grupper som vill träna med andra ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.