Längtar redan

on

Träningsresan med M-magasin är över och jag längtar redan till nästa gång. Det finns ett uppdämt behov för att resa och träna efter två sega pandemiår. Väl hemma igen för att mötas av en lägenhet i infernostatus. Full renovering i tre rum, stök och byggdamm överallt så jag och maken fick flytta ut. Att vakna med hosta och näsblod kändes inte okey, vi jobbar ju med hälsa, så det blev till att flytta ut några dagar. Två veckor återstår och vi vet inte riktigt hur vi ska lösa det ännu eftersom vi inte har någon sommarstuga som vi kan flytta till.

Men, men, man får glädjas åt minnena från träningsresan i Grekland. Jag, Anatoli, Amelia, Dermot och Agneta har vuxit ihop till ett riktigt bra team med åren. Tillskottet Emma från Apollo var ett riktigt hit. I år var det väldigt trevliga läsare som följt med, glada och toleranta när det gäller hotellet som var helt nyöppnat. Vi var ju trots allat det första turistgänget någonsin som besökte ön.

Här lite minnen från veckan i Grekland som definitivt slår renovering och byggdamm.

Emma från Apollo, Dermot, Amelia, Anatoli och Agneta
Föredrag om min personliga hälsoresa
Amelia på glatt humör som vanligt

A-Box with a view
Anatoli, Dermot 2the Dance Jugde och jag
Pilates matta

Kommentera