Min finaste komplimang

on

Vilken är den finaste komplimang som du fått? För mig var det när min son sa att jag inte behövde gå på terapi för det finns inga mammafel på mig. Det värmde verkligen.

Jag tror att jag har koll på mina tillkortakommanden och självklart har saker som göras bättre så lite terapi skadar inte. Jag tror att vi alla behöver ha lite terapi ibland. Jag har alltid förundrats över hur terapi för själen verkar vara så mycket mer laddat än terapi för kroppen. Det är ju en enhet även om Descartes inte ansåg det en gång i tiden och med det blev kropp och själ två entiteter.

Nåja, det har gått drygt 500 år sedan dess så låt oss enas kring det faktum att människan tänker, känner, rör sig och beter sig som en enda enhet. Paradoxen är att det inte märks när man går in på ett sjukhus och följer gröna linjen för medicin, blåa för kirurgi, öron, näsa hals till höger, gyn till vänster……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.