Föredrag på Fyrskeppet

on

yvonnelin_livet_biskoppsuddenVilken härlig dag för ett talaruppdrag! Jag älskar mitt jobb i dessa kick off tider då man kan åka runt och inspirera.

Frisörerna på Fyrskeppet

På Biskoppsudden på Djurgården ligger det anrika Fyrskeppet. Strålande sol, blå himmel och ett gäng glada frisörer. Kan det bli bättre så säg? En kick off där allt verkade ha blivit precis som man önskade sig. Själv fick jag nöjet att prata om Hälsa på arbetet och vad man kan göra för att förebygga ohälsa och må bättre. Allt tillämpat till frisöryrket och hur man kan skapa framgångsrika team och undvika ohälsa.

yvonnelin_skärgård_stockholmFunky frisörrutin

En funky frisör rutin i mellanspel och sedan avslutade vi med frågestund. Som vanligt blev det en hel del frågor om mat, träning och stress.  Tyvärr även en del om ortorexi och än en gång fick jag förklara varför vissa upplägg gör en sjuk istället för sund. Trevligt var det och förhoppningsvis får de med sig lite nu kunskap om överbelastning och stress men inte minst hur man förebygger detta.

yvonnelin_taichi_pråmen_träningTai Chi när det är som bäst

Avslutningen var fantastiskt – tai chi på pråmen under bar himmel med båtarna guppande i takt med våra tai chi vågor. Tjugoåtta år firade man i Holland Hair vilket är väl värt att fira.

Kommentera