En dag i balans

Wellness i praktiken

Idag var en dag som blev en ”bra dag på jobbet”. Ett par timmars föreläsning om respirationsfysiologi för deltagare i en Pilatesutbildning som start och avslut med föreläsning i motivationspsykologi. Jag känner mig så tacksam över att vi i vårt land har möjlighet att studera det vi vill och att personer som jag, (som inte kan bestämma sig för om fysiologi eller psykologi är intressantast) kan slippas välja.

Det fantastiska är att människans biologi inkluderar både fysik och psykiskt välbefinnande. Tack och lov att jag får arbeta integrerat och slippa välja det ena eller det andra. Mest tack ska alla ni som kom och lyssnade ha. Hoppas att ni nu vet varför vi andas, inte bör forcera andningen eller vilka mekanismer som driver oss framåt. Vi får det vi vill ha, undviker det vi inte vill ha………..

Kommentera