Intervju på VM

on

Wushu TV gjorde en intervju med Anatoli och Elin i egenskap av landslagscoach och silvermedaljör kvällen innan vi åkte hem. Jag vet inte riktigt om och var det visats ännu. Det är kul när en blond och blåögd tjej intervjuas för att hon är en bra fajter och inte på grund av utseende (som man alltid tycker är exotiskt). Bra förebild för sporten. Sedan är det alltid kul när tränarna får vara med och fira. I dagens träningsvärld är det alltför många tränande som är som herrelösa hundar. De får träna, planera och tävla helt på egen hand vilket inte tar personen lika långt som deras potential.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.