Planeringsdag

on

Idag har det varit en hel del planering trots att dottern är på besök. Föredrag inom de närmaste veckorna via min Talarbyrå sker i Luleå, Gävle, Kalmar, Västerås och Nässjö. Den här gången ska det handla om helhetshälsa i Öst och Väst. Ett av mina favoritämnen.

Har just nu avslutat ett styrelsemöte för Svenska Kung Fu & Wushuförbundet som ligger i linje med det där om öst och väst. Tävlingar i Riga och vackra Krakow väntar men inte minst, för er som är intresserade, så går Kampsportfestivalen i Stockholmsmässan den 2 december i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.