Mat och minnen

on

Damkväll

En härlig och rolig kväll med väninnor från förr till nu. Kerstin, sjuksyrra och avtalsexpert på KI. Vi träffades på en MBA utbildning på Företagsekonomiska en gång i tiden.  Ulla teaterproducent som var en av mina elever i wushu på klubben i Skövde dit jag reste varje vecka för länge länge sedan. Gunilla barnmorska och min barndomskamrat sedan grundskolan som jag rest Europa runt med. Hon är gudmor till min dotter och före detta coach på Ylab.

Konsten att njuta av det lilla

Tänk att det kan vara så trevligt att bara sitta och prata, dricka vin och äta pommes. Ingen av oss har ett dugg dåligt samvete för det för vi har levt tillräckligt länge för att inse betydelsen av vänskap. Hur skulle det kunna bytas mot en svettig gymtimme? Jag älskar träning (ganska självklart eftersom det varit mitt jobb i 40 år) men inser att det behövs mer än träning för hälsa och välmående.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.