Vilken härlig dag!

on

Idag har varit så bra på flera olika sätt men främst för att den varit så varierad. En härlig frukost följt av matematik och statistik (kanske man kan undra över varför det är så givande men så är det). Iväg på stan för fika med maken och äntligen är det semlor på gång. Det var just vad det blev.

Ylab fix

Ylab nästa stopp och där fixade och trixade vi med tavlor, speglar och tog bort allt julpynt. Sedan var det dags för styrelsemöte som gick förvånande fort och smidigt. Hem igen för att läsa lite och nu står min kära man och lagar middag. Sallad med lövbiff eftersom klockan hunnit att bli mycket.

Rött kött okey

Tillåtet att äta lövbiff även för andra antar jag nu när Svenska dagbladet proklamerat att studier på rött kött och dess relation till tjocktarmscancer inte är hållbara eftersom det bara gjorts observationsstudier. Mer om detta i nästa bloggpost. Det går lite i stil med tidigare inlägg jag haft om vikten att ha bra vetenskapliga belägg för alla råd som basuneras ut.

Kasta sten i glashus (eller kasta livsmedel)

Nåja, Livsmedelsverket må basera sina råd på observationsstudier men flertalet bloggare och andra cyberrådgivare brukar inte ha några studier alls att luta sig tillbaka på.

Kommentera