Torsdag yes!

on

Vilken dag! Pizzan är uppäten, EM i konståkning och man kan bara njuta. Så många duktiga konståkningspar som präglas av många års träning. Vinster och förluster – ett livets spegel.

Möten berikar

Många fantastiska möten idag dessutom. Någon som står på ortorexitröskelns val – sjuka eller friska vägen? Ett viktigt val efter 25 år.  En klok 18 åring som menar att livet med tvångsmässig mat och träning inte är ett värdigt vuxenliv. Det skrämmer. En student som klarat av sin utbildning och ett härligt energiknippe som kommit över en Prada väska på en outlet i Italien. Kollegan förgyller med sin humor (hans bristfälliga kaffebryggning är förlåten).

Maskindans

Bäst av allt – jag hann få in lite maskindans idag. Vad går upp mot vår dansarkad? Balans, koordination, reaktionsförmåga och en grym uthållighet utlovas. Utöver sann glädje. Jag är långt ifrån lika vass som mina barn men jag jobbar på det. Får träna i smyg…….

När tränade du av glädje senast?

Kommentera