Personal Branding

on

Idag har jag varit på en konferens för internationella delegater inom idrotten. Richard  B. Stephenson från Canada höll ett tre timmar långt föredrag om det personliga varumärket, ett ämne som är relativt välbekant för mig. Men jag måste säga att hans föredrag överträffade mina förväntningar.

Gympaminnen

En härlig middag med idrottsfolk är som vanligt uppsluppet och givande. Jag satt med några från gymnastikförbundet till middagen så det blev väldigt många minnen för min del. Jag arbetade trots allt flera år med både det svenska och det internationella gymnastikförbundet och än hänger ett bildcollage på min hallvägg från min första internationella domar- och tränarutbildning i Ebnat Kappel.

Ortorexiprat

Den senare delen av kvällen spenderades med samtal med en RF delegat som hade otroligt mycket kunskap att dela med sig av. Det blev självklart en hel del prat om Ortorexia atletika inom idrottsrörelsen men det är väl förväntat när jag är ute på event. Jag ser fram emot morgondagens spännande föredrag.

Kommentera