Ont i ryggen?

En av Ylabs golfproffs kallade oss för ”ryggreparatörerna” vilket är en träffsäker beskrivning för det är just vad vi gör. Vi reparerar ryggar med mycket stor framgång men i vår goda wellcareanda tar vi reda på varför man fick ont och ser till att det inte händer igen. Jag hoppas att du och någon du bryr dig om kommer till det här timme långa föredraget med kompakt information. Goda råd är inte alltid dyra.

Unikt föredrag om hur du tar rygg på ryggen

Om du har ont, har haft eller (tyvärr) löper risken att få ont i ryggen (80 % får det någon gång i livet) så bör du inte missa detta unika tillfälle att få lyssna till en riktig ryggspecialist.  JeanFrancois Englebert, MSc Legitimerad sjukgymnast samt idrottslärare med en master i båda vetenskaperna från Université de Liège i Belgien. Jean Francois är en av Ylabs medarbetare sedan femton år tillbaka. Han är även utbildad elittränare i friidrott, har själv en bakgrund som 400-meterslöpare på elitnivå och specialist på just ryggar.  Rehab, motion eller elit spelar mindre roll; du får veta vad, varför och hur man ska tänka för att få en frisk och stark rygg.  Läs länken för en av våra golfares erfarenhet här.

Var: Ylab, Artillerigatan 59

När: onsdagen den 21 februari kl 17.30-18.30

Kostnad: gratis för Ylabs kunder som även får ta med en gäst. Övriga betalar symboliska 100 kr i vår reception. Bubbel ingår.

Hur: Anmäl dig här

Kommentera