BNI business team besöker Ylab

on

Inledning med teori i testrummet

Affärsnätverket BNI Kungsträdgården  besökte Ylab idag. Rundvisningen startade i Testrummet där Anatoli berättade om hur en wellnessanalys går till och hur Wellcareprogram utformas. Ett härligt och frågvist gäng klämde in sig med frågor till Ylabs egen FoU. Ylabs paroll är ”fråga när du undrar” (därav namnet Why Lab).

Qigong

Sedan var det dags för lite qigong framför Taokalligrafimålningen på väggen. Tao betyder ”vägen” och har målats av poeten  och kalligrafen Tien Lung. Dags att varva ned. Andas in andas ut, böj och sträck. Du har en melon…….

Kampen mot reformern

Jag, Frasse och Anatoli splittade gruppen för lite prova på med Reformer och Cadilac. Jag måste säga att det var god form på gruppen. Glada och nyfikna och det gillar vi. Sist ut gick vi från Ylab fakta till Ylab nöje där vi körde lite maskindans och Sportwall.

Bubbel

Inte förrän alla aktiviteter avklarats fick man äntligen lite bubbel. Så sammanfattningsvis blev allt helt i Ylabs linje – värdegrund helhet och vetenskap. Från testteori om bod pod och Arkimedes till praktik med funktionell träning. Mental avspänning med qigong och lek på sportwall.

Härligt gäng

Det var så trevligt att få lära känna alla i teamet och inte minst att få visa Ylab och förklara vad Wellcare handlar om; skräddarsydda helhetshälsoprogram med mätbara resultat. Sedan blev det att skriva i gästboken som gäster skrivit i sedan 1983 ……..

 

 

 

 

 

 

 

 

Teori och praktik, fakta och nöje. Något fysisk, något mentalt och avslut socialt. Helhet och vetenskap. Helt i Ylabs anda.

Kommentera